Keuken

Rustieke keuken

Beschikt u over een ruime beurs dan is misschien de rustieke stijl iets voor u. Kenmerk van deze stijl is dat de materialen veelal uit eikenhout bestaan, en dat soort hout is gewoonweg erg duur. Door het eikenhout krijgt uw keuken een rustige, warme, gezellige en vooral een gemoedelijke uitstraling.

Cottage keuken

Warmte, comfort en niet altijd bij elkaar horende onderdelen. Dat zijn de eigenschappen van de cottage keukenuitvoering. Een met allerlei moderne apparatuur waarbij de inrichting een ietwat sobere uitstraling heeft en dat is nu precies de opzet. Een heerlijke keukenstijl!

Italiaanse keuken

U houdt meer van kleuren en van combinaties…dan is er voor u de Italiaanse keukenstijl. Er zijn hoge keukenkasten met zwevende planken. Het lijkt wel of u in het land zelf woont.

Duitse keuken

De allernieuwste technologieën, praktische indeling en echte onverwoestbare kwaliteit…dan is er sprake van de Duitse keuken. Een echte leef- en woonkeuken waar gemoedelijkheid nummer één is.

Traditionele keuken

De stijl uit vroegere jaren, helemaal terug in de tijd maar dan wel met alle moderne apparatuur, dan gaat u voor de traditionele keukens. Gemoedelijkheid, warmte en rust zijn bij deze stijl de sleutelwoorden.

Designkeuken

De een vindt het verschrikkelijk mooi, de ander wil er niks van weten, de design keukenstijl. Bij deze stijl is bijna alles mogelijk. Felle kleuren en vele opstellingen. Een belangrijk kenmerk van deze stijl is de perfecte afwerking. Daarnaast herbergt de stijl veel luxe en comfort en heeft een geweldige uitstraling. Echt voor diegene die eens wat anders wil in huis.

Een keukenstijl die grotendeels met de hand wordt gemaakt is de ambachtelijke keuken. Erg duur maar daar krijgt u dan ook veel voor terug. Op de eerste plaats krijgt u de hoogst denkbare kwaliteit, en dat is erg belangrijk! Daarnaast krijgt u maatwerk dus alles zal precies passen. Dat verhoogt de uitstraling en ook dat is een belangrijk onderdeel van uw ambachtelijk gemaakte keuken. Over elk detail is nagedacht. Een uitzonderlijke mooie stijl die nooit zal vervelen. Het grote voordeel is dat deze superlang mee zal gaan.

Moderne keuken

U bent echt van de moderne tijd en die lijn wilt u doortrekken…dat kan. Dan moet u helemaal gaan voor de moderne keukenstijl. Vooral veel glas, metaal en kunststoffen worden gebruikt om uw keuken een modern jasje te geven. Kleuren spelen ook een primaire rol bij de inrichting. De vormgeving is rond en toch zijn er veel uitstekende delen die bij deze stijl horen en heeft bovendien de modernste apparatuur.

Landelijke keuken

De sfeer van vroeger met het gemak van vandaag. Heerlijk en eindeloos genieten. U denkt zonder twijfel weer terug aan de kinderjaren. U heeft gekozen voor de landelijke keukens. Trefwoorden zijn nostalgie, eindeloze rust, een uitstraling van vroeger en veel comfort. Een heerlijke keukenstijl die nooit zal vervelen.

Country keuken

U woont op het platteland ergens in Engeland in de buurt van een schilderachtig dorpje. En dat straalt uw keuken dan ook helemaal uit. Vooral huiselijkheid en warmte. Het is typisch de country stijl.  Een uitdaging staat voor u klaar bij het inrichten van een gesloten keuken. Opbouwen precies zoals u dat altijd al in gedachten had.

Nostalgische keuken

Steen en hout zijn de materialen die worden gebruikt bij de nostalgische keukenstijl. Hoogstaande kwaliteit met een eenvoudige doch prachtige uitstraling. In een open keuken is alles te zien. Dus moet deze mooi zijn ingericht want het is zondermeer dé blikvanger van uw hele woning.